Αρχική » Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Το λογιστικό γραφείο μας έχει στόχο να βοηθήσει τους πελάτες να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα και να τους τοποθετήσει για ανάπτυξη, κερδοφορία και επιτυχία αύριο.

Όλες οι ειδικότητες του κλάδου μας προσφέρουν ολοκληρωμένες σειρές φορολογικών, ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθεμία σε συνδυασμό με τις οικονομικές μετρήσεις, τα ανταγωνιστικά κριτήρια αναφοράς, τους φορολογικούς κανόνες και τις λογιστικές κατευθυντήριες γραμμές που σχετίζονται με τον εκάστοτε τομέα.

Η βασική προσέγγιση σε όλα μας τα έργα είναι να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες των πελατών και να επιλέγουμε ανώτερους επαγγελματίες σε πρακτικούς ρόλους με συνεπή βάση κατά τη διάρκεια μιας δέσμευσης.

Οι ειδικότητες του κλάδου μας προσφέρουν ολοκληρωμένα εργαλεία φορολογικών, ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Κάθε ένα παρατίθεται με σύντομες προσφορές εξειδικευμένης τεχνογνωσίας.

Για Δικηγόρους και Γιατρούς

Η ομάδα των επαγγελματιών μας υπερηφανεύεται για την παροχή προσωπικής προσοχής, ακρίβειας και αριστείας σε ό,τι κάνουμε. Όταν το γραφείο σας μας εμπιστεύεται τις λογιστικές και φορολογικές σας ανάγκες, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι ένα πιστοποιημένο λογιστικό γραφείο επιβλέπει τα οικονομικά σας. Προσπαθούμε να αναλάβουμε τις βασικές λογιστικές ανάγκες του γραφείου σας, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο και να αποφέρετε υψηλότερα έσοδα για την εταιρεία σας.

Για Εταιρείες Τεχνολογίας

Στον γρήγορο, συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της τεχνολογικής καινοτομίας, τα επιχειρηματικά εγχειρήματα πρέπει να εξισορροπούν το όραμα με έντονα πρακτικά ερωτήματα λειτουργίας: Πώς πρέπει να προσελκύουμε και να διατηρούμε τα καλύτερα ταλέντα; Έχουμε επαρκή κεφαλαιοποίηση για να βελτιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες; Είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τους πελάτες μας ή άλλαξε η δυναμική της αγοράς-στόχου; To λογιστικό μας γραφείο βοηθά τις εταιρείες τεχνολογίας κάθε μεγέθους να αξιοποιήσουν την επόμενη στιγμή, βοηθώντας τις να αναπτύξουν τα οικονομικά πλαίσια που μετατρέπουν τις ιδέες σε εμπορική επιτυχία.

Ακίνητης Περιουσίας

Συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες ακινήτων και επενδυτές που δραστηριοποιούνται σε μια ευρεία γκάμα τύπων ακινήτων – οικιστικά, εμπορικά, βιομηχανικά, διαμερίσματα, συνεταιρισμοί, επιδοτούμενα σπίτια και ιστορικά έργα διατήρησης. Οι πελάτες που απασχολούν την ομάδα Υπηρεσιών Ακίνητης Περιουσίας μπορούν να βασίζονται στην ευρεία, πρακτική εμπειρία με μεγάλες σύνθετες συναλλαγές ακινήτων.Οι πελάτες ακινήτων μας δεσμεύουν να παρέχουμε όλο το φάσμα των ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που αναμένονται από ένα λογιστικό γραφείο.

Ιδιωτικές και Δημόσιες Εταιρείες

Συνεργαζόμαστε με ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες, προσφέροντας ιδιαίτερα πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις της μεσαίας αγοράς. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν γενική διαχείριση κινδύνων, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελέγχους, λογιστική και υποβολή εκθέσεων, καθώς και όλες τις απαραίτητες φορολογικές υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας